Voor zorgprofessionals

Zijn er in jouw team nog genoeg echt ervaren krachten van wie je het vak kunt leren of zijn ze allemaal gestopt? Of ben je zzp’er en op zoek naar een vaste, veilige plek waar je aan je expertise kunt werken?

Voor professionals met een hart voor de zorg

Bij Contra Academy zien we verschillende problemen als het gaat om de vakbekwaamheid van jonge en onervaren krachten in de zorg. Veel ervaren zorgprofessionals verlaten de zorg en laten een gat achter dat moeilijk op te vullen is. 

Ga maar na: als de mensen met ervaring stoppen, van wie moet je dan het vak leren? 

Dus: Ben jij een zorgprofessional in hart en nieren en wil je werken aan je bekwaamheid? Je kunt bij ons terecht. 

We pakken samen de problemen aan

Wij lossen de verschillende problemen op, waar jij als zorgprofessional tegen aanloopt:

  • We bieden jou een professionele en veilige omgeving om aan je vaardigheden te werken. Of het nu gaat om complexe, technische zorghandelingen of het vergroten van je kennis.
  • We bieden verschillende trainingen aan die gegeven worden door trainers met jaren ervaring. Ze zijn bij uitstek in staat om jou te helpen, omdat ze dat waar jij tegenaan loopt op de werkvloer al vaak hebben meegemaakt.
  • We zijn er zeker ook voor zzp’ers, die we de mogelijkheden bieden om aan hun expertise te werken. Zo krijg jij als zzp’er dezelfde mogelijkheden die professionals die in een team werken ook krijgen.

Wil je weten welke trainingen je bij ons kunt volgen?

Persoonlijk traject: voor de ambitieuze doorzetter.

Ben jij vastberaden om alles uit het vat te halen wat er in zit? Ben je naast een professional in de zorg ook een ondernemer? Weet je wat aanpakken is en wil je nog wel meer aanpakken?

We hebben speciaal voor jou op maat gemaakte leertrajecten. Neem nou het intervisietraject: je komt een keer in de zoveel tijd bijeen met andere aanpakkers om samen te leren van problemen waar je tegenaan loopt op de werkvloer. 

Of het leiderschapstraject: dat jou helpt om je vaardigheden als leider verder te ontwikkelen. Dat hoeft helemaal niet te betekenen dat je de baas wil worden, maar wel dat je wilt leren communiceren en samenwerken als een baas.

Wil je meer weten over onze trajecten?

Ervaar de kracht van Contra Academy

Schrijf je nu in voor de gratis eLearning ‘Omgaan met moeilijk gedrag’ en leer van Emile Daalmeijer in 10 belangrijke lessen hoe jij aan je vakbekwaamheid kunt werken.

Aanvraag

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.