Uit de praktijk

Je leert verreweg het meeste in de praktijk. Als je de tijd en de ruimte krijgt om te leren van wat je ervaart. Als je net van je opleiding komt of nieuw bent in de zorg is het cruciaal dat er oudere en meer ervaren collega’s zijn van wie je kunt leren, die jou de fijne kneepjes van het vak bijbrengen.

Wij zien – helaas – dat die tijd en ruimte er niet of nauwelijks is. Dankzij vergrijzing, de hoge werkdruk en weinig perspectief op verbetering zien we dat veel van de ervaren krachten de zorg verlaten. Dat zijn nu precies de mensen die jij nodig hebt om van te leren.

Dat is een groot probleem, met directe gevolgen voor de kwaliteit van de zorg en de (mentale) gezondheid van jou en je collega’s.

Wat doen wij daar aan?

De Contra Academy is opgericht om jouw ontwikkeling te faciliteren. Wij zorgen ervoor dat de tijd en ruimte die jij nodig hebt er wel is. Wij willen  dat de ervaren mensen naast je staan.

We zijn eigenwijs en geloven in anders doen als het kan, met liefde voor de zorg. Onze trainers hebben zelf met hun handen aan het bed hebben gestaan, kennen de situaties die jij tegenkomt en werken met heel hun hart voor degene om wie het uiteindelijk draait: de cliënt.

Wij willen mensen, ervaren en onervaren, jong en oud bij elkaar brengen. Omdat we het van groot belang vinden dat er ruimte en tijd is om van elkaar te leren. 

Zo maken we samen het verschil in de zorg.

Wat levert het je op?

Je leert van onze praktijk ervaren trainers:

Voor de ambitieuze student bieden we daarnaast, individuele op maat gemaakte ontwikkeltrajecten aan. Wil je daar meer over weten?

Ervaar de kracht van Contra Academy

Schrijf je nu in voor de gratis eLearning ‘Omgaan met moeilijk gedrag’ en leer van Emile Daalmeijer in 10 belangrijke lessen hoe jij aan je vakbekwaamheid kunt werken.

Aanvraag

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.