Trajecten

Kom aan je eigen ontwikkeling toe.

Wij zien dat er weinig tot geen ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling van de vaardigheden van medewerkers en ondernemers (zzp’ers) in de zorg. De werkstress en het gebrek aan ervaren collega’s maken het moeilijk om op de werkvloer aan je eigen toekomst te denken.

Intervisietraject

Je komt een keer in het kwartaal samen in een kleine groepje van 4 of 5 professionals (fysiek of online). Samen bespreek je (lastige) situaties waar je tegenaan bent gelopen – je leert als gelijkgestemden met en van elkaar onder begeleiding van een ervaren gespreksleider. De vraag is telkens: wat kan ik anders doen, om een ander resultaat te bereiken?

Wil jij meedoen aan een intervisietraject? Je kunt direct contact met ons opnemen via +31857441496 of info@contraacademy.nl

EVC-Traject

Een ervaringsvaardigheidcertificaat traject is primair voor mensen in de zorg die nog geen opleiding/diploma hebben. In het traject wordt getoetst waar je deskundig in bent en worden certificaten toegekend. Ook wordt er  bepaald wat je nog moet leren om een diploma te behalen. Normaal gesproken ben je tussen 12 en 20 weken volledig gecertificeerd en binnen 30 weken volledig gediplomeerd.

Is een EVC-traject wat jij nodig hebt? Je kunt direct contact met ons opnemen via +31857441496 of info@contraacademy.nl

Leiderschapstraject

In dit traject staat jouw ontwikkeling als mens en als leider in de zorg centraal. Hoe profileer jij je, hoe maak je keuzes? Ben je je daar bewust van en de verwachting van anderen? Het traject wordt in samenspraak met jou op maat gemaakt. In de volgende situaties kan deze training interessant zijn:

– Leiderschap in je eigen onderneming

– Leiderschapsrol in groepswerk

– Leiderschap in opdrachten die je aanneemt (waar een leidende rol van jou verwacht wordt)

Wil jij leiden in de zorg? Je kunt direct contact met ons opnemen via +31857441496 of info@contraacademy.nl

Ervaar de kracht van Contra Academy

Schrijf je nu in voor de gratis eLearning ‘Omgaan met moeilijk gedrag’ en leer van Emile Daalmeijer in 10 belangrijke lessen hoe jij aan je vakbekwaamheid kunt werken.

Aanvraag

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.