Door specialisten

Emile Daalmeijer

Specialist in Agressietrainingen

Victor Huisman

Trainingsacteur & coach

Machteld Lange-Wempe

Trainingsacteur & coach

Merk jij op de werkvloer dat er minder en minder ervaren medewerkers zijn om van te leren? Dat zou niet gek zijn. Door allerlei verschuivingen, zoals vergrijzing en de hoge werkdruk, verlaten de oudere en ervaren medewerkers de zorg. Daardoor zijn er minder mensen waar jij van kunt leren.

Ervaring is noodzakelijk

Het is voor iedereen in de zorg belangrijk dat de ervaring en de vakbekwaamheid bewaard blijft en dat er ruimte is om van elkaar te leren. Of het nu gaat om de medewerkers die door gebrek aan ervaring onder hogere druk staan of de cliënten die minder zorg en minder aandacht krijgen. 

Daarom werken we bij de Contra Academy met trainers die allemaal jarenlange ervaring hebben in de zorg. Stuk voor stuk zijn ze specialisten in hun vakgebied en willen ze – vanuit hun liefde voor hun vak – niets liever dan hun expertise met jou delen.

Emile Daalmeijer

Specialist in Agressietrainingen

Vanaf 1999 werk ik met mensen met een verstandelijk beperking. Mijn carrière in de zorg is begonnen bij de Cruqiuishoeve. Na twee jaar ben ik overgestapt naar Abrona in Huis ter Heide. Ik kreeg toen voor het eerst te maken met moeilijk gedrag ofwel met agressie. In die tijd was Abrona bezig met het implementeren van ‘professioneel omgaan met agressie’ en ik wist, dit kan anders. Al snel bleek dat, als je op de juiste manier wilt ingrijpen en afzonderen, je goed moet weten hoe de verschillende technieken werken. Vanaf dat moment ben ik trainer geworden in ‘professioneel omgaan met agressie’. Dit doe ik inmiddels acht jaar met heel veel plezier en passie! Al de ervaringen die ik heb opgedaan, de leuke maar ook de minder leuke, hebben mij een duidelijk beeld gegeven over mijn visie ten opzichte van de zorg, maar ook over mezelf. Mijn visie is duidelijk: ik wil door mijn ervaringen, mijn visie en mijn expertise een bijdrage leveren om de cliënten en medewerkers in de zorg te helpen.

Victor Huisman

Trainingsacteur & coach

Ik ben werkzaam als trainingsacteur en coach/ teamverbinder. Sinds 2002 ben ik werkzaam in de zorg. Ik heb daar veel ervaring opgedaan op het gebied van mensen en hun ontwikkeling. Gewerkt op verschillende woongroepen in de gehandicaptenzorg. Ik ben begonnen als leerling en uiteindelijk werkzaam geweest als persoonlijk
begeleider. In 2017 heb ik besloten mijn ervaringen op een andere manier
beschikbaar te stellen aan mijn medemens/cliënten in de zorg. In 2017 heb ik een coachingsopleiding gevolgd voor het coachen van teams binnen ‘s Heerenloo. Om dit te combineren met mijn creatieve kant ben ik een opleiding als trainingsacteur gaan volgen. In 2018 ben ik vervolgens gestart als zelfstandig trainingsacteur via
diverse bureaus. Op dit moment volg ik particuliere opleiding als individueel coach.  Ik  wil deze verschillende aspecten van mijzelf combineren om de kwaliteiten van mensen op een professionele manier inzichtelijk te maken zodat u de mensen die
hulpbehoevend zijn uiteindelijk de best mogelijk zorg kunnen krijgen.

Machteld Lange-Wempe

Trainingsacteur & coach

Ik werk al ruim 12 jaar binnen de GHZ en GGZ en heb in die hoedanigheid
voornamelijk gewerkt met complexere doelgroepen.
Zes jaar geleden heb ik de stap gezet om als ZZP’ er in de zorg te gaan werken.
Ik werk nu veelal als persoonlijk begeleider binnen langdurige opdrachten en neem
teams mee in hoe verder te gaan en te komen, met elkaar en met de cliënten.
De afgelopen jaren ben ik bezig gebleven met mijn eigen ontwikkeling. Ik heb meer ervaring en kunde opgedaan op het gebied van coaching en
trainingsacteren.

Training van een specialist

Wij kunnen ons goed voorstellen dat jij behoefte hebt aan training van een ervaren zorgprofessional. We hebben daar gestaan waar jij nu staat, we weten hoe mooi het kan zijn, We weten ook hoe zwaar het kan zijn. Daarom staan we naast je en willen we je helpen. Wil je weten wat je van ons kunt leren? Bekijk onze trainingen.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.