Deel dit bericht:

Wat is fysieke agressie?

Slaan en schoppen zijn hele duidelijke vormen van fysiek agressief gedrag.

Met fysieke agressie wil men iets, een ander of zichzelf iets aandoen. Fysieke agressie heeft als doel iets of iemand kapot te maken of te bezeren. Wanneer iemand jou wil slaan, dan wil de aanvaller jou pijn doen of verwonden.

Iemand verwonden geeft littekens. Wanneer je wordt gebeten, dan zie je het gebit van de aanvaller terug op de plek waar je gebeten bent. Maar niet altijd zijn de littekens zichtbaar. Bij fysieke agressie wordt je mentaal ook vaak geraakt. Dit doet altijd wat met je, zeker wanneer iemand jou probeert te verwonden.

Een paar voorbeeld van fysiek agressie zijn: slaan, schoppen en het vernielen van meubels in de woonkamer. Maar denk ook aan spugen, of het gooien met een koffiekopje.

Ook gedragingen als verwurging of het steken met messen is een vorm van fysieke agressie, Hopelijk komen deze gedragingen op je werk niet voor, omdat er preventieve maatregelen zijn genomen.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.